Zakladatel dogecoinu o současné korekci: „Přál bych si, aby to byl konec kryptoměn“

Spoluzakladatel meme kryptoměny Dogecoin (DOGE), Jackson Palmer, pokračoval ve své kritice trhu digitálních aktiv a prohlásil, že si přeje, aby současná korekce cen byla koncem tohoto sektoru.
V rozhovoru pro Crikey zveřejněném 30. května Palmer řekl, že více lidí vydělává peníze prostřednictvím různých krypto produktů za nicnedělání ve zpackaném systému.
Zajímavé je, že Palmer věří, že současná korekce není kryptozimou, ale fází, ve které musí propagátoři kryptoměn čekat na další investory, kteří toho využijí navzdory stopě neúspěšných projektů, které byly předtím medializovány.
Do kryptotrhů vstupuje více kapitálu
Poznamenal, že ačkoli se ceny upravily, promotéři stále pumpují peníze do různých projektů a čekají na investory, kteří by zapomněli na podvody v tomto sektoru.
Vývojář softwaru citoval produkty jako ICO, DAO a nově i NFT jako důkaz, že krypto sektor není autentický.
„Bohužel bych si přál, aby to byl konec kryptoměn, ale není. Holisticky řečeno, v tomto systému griftonomiky, hyperkapitalismu, rentiérského kapitalismu stále více lidí nedělá nic jiného, než že nicneděláním vydělávají<…>Neřekl bych, že je zima. Stále vidím hromady peněz, které přivádějí propagátoři kryptoměn. Čekají, až přijde nová várka bláznů. Děje se to v cyklech,“ řekl Palmer.
Palmerova kritika krypto sektoru
Palmerův komentář o promotérech kryptoměn, kteří pumpují peníze do sektoru čekající na nic netušící investory, se shoduje s jeho předchozím postojem několika jedinců ovládajících trh.
Jak uvedl Finbold v roce 2021, Palmer zaútočil na několik mocných jednotlivců, aby ovládli sektor kryptoměn na úkor průměrného investora.
Prostřednictvím svého účtu na Twitteru Palmer poznamenal, že nemá v úmyslu vrátit se do sektoru ovládaného „mocným kartelem bohatých osobností.“
Zajímavé je, že zakladatel Tesly (NASDAQ: TSLA) a fanoušek dogecoinu Elon Musk již dříve hrál roli ve zvyšování hodnoty některých krypto aktiv prostřednictvím svého Twitteru.
Je pozoruhodné, že Palmer a Musk mají pokračující spor poté, co tvůrce DOGE prohlásil, že Musk byl „grifter“, a poznamenal, že šéf Tesly ví o kódování mnohem méně, než se zdá, že ví. Musk však zaútočil na Palmera a označil ho za „nástroj“.
Během rozhovoru Palmer také komentoval hádku o převzetí Muskova Twitteru (NYSE: TWTR) a označil ho za klamného.

Share

Tweet

Příspěvek Zakladatel dogecoinu o současné korekci: „Přál bych si, aby to byl konec kryptoměn“ pochází z I-trader : Novinky ze světa burzy a obchodování