Vzpamatuje se Solana po krutém týdnu?

Solana se po svém příchodu na trh stala velmi populární. V minulém roce posílila o 2600 %
Ceny na krypto trhu minulý týden výrazně korigovaly. Obzvláště těžký týden to byl pro  Solanu (SOL). Obchodní cena SOL za poslední týden klesla o skoro 37 %. Pro kryptoměn to nebyl příznivý týden. 
Solany popularita pramení ze schopnosti jejího blockchainu poskytovat rychlé a rozsáhlé transakce. Její nestabilní cena tak může kazit její důvěryhodnost. Pro obchodníky investující do Solany je to těžká rána. Na odraz ode dna však ještě není pozdě.
Solana za důvod výpadku ceny považuje mnoho duplicitních transakcí, které validátory zatěžují. Výrazné páteční přetížení vyřadilo Solanu z provozu, její nestabilita však pokračovala i v sobotu. Solana připustila, že její platforma potřebuje vylepšení, aby mohla podporovat i komlikovanější transakce, které jsou v síti běžné. 
S poklesem cen digitálních aktiv se stahovalo mnoho krypto půjček jako zástava v decentralizovaných finančních aplikacích stahovalo bez poskytnutí zástavy. Úplný rozsah následků není jasný. Na sociálních sítích se přes víkend objevily ne úplně pozitivní příspěvky s #Solana. 
Obchodníci pociťují své ztráty u propadu Solany z tržní kapitalizace 70 miliard USD na méně než 30 miliard USD.
Nestalo se poprvé, co byla technologie blockchainu SOL pod tlakem. V posledních pár měsících k došlo již k několika výpadkům.

Share

Tweet

Příspěvek Vzpamatuje se Solana po krutém týdnu? pochází z I-trader : Novinky ze světa burzy a obchodování