Solana se po velkém výpadku drží v patách krypto top 10; DOGE, DOT

Po dalším výpadku systému ve čtvrtek tržní kapitalizace společnosti Solana (SOL) nadále klesala, protože Dogecoin (DOGE) a Polkadot (DOT) jsou na nohou, aby se dostaly z top 10 kryptoměn podle tržní kapitalizace.
Rychlá fakta

Zatímco síť byla zpět online zhruba po 4,5 hodinách, tržní kapitalizace SOL se zotavila jen o něco málo z 15 %, o které přišla po výpadku přes noc v pátek.

Tržní kapitalizace společnosti SOL ve čtvrtek dosáhla až 13 miliard USD, což je nejnižší hodnota od srpna 2021, i když se během tisku vrátila na 13,9 miliard USD.

DOGE a DOT byly podle tržní kapitalizace těsně pod 11 miliardami USD 10 miliard USD a obě zaznamenaly alespoň 5% zisky oproti předchozímu týdnu.

Naproti tomu SOL byla jedinou měnou v top 10 kryptoměn, která utrpěla týdenní sérii ztrát a za posledních sedm dní se obchodovala o 6,5 %.

Síťové validátory byly instruovány, aby provedly restart sítě, aby se vyřešila chyba v uzlech.

Solana v posledních několika měsících utrpěla několik výpadků systému, naposledy na začátku května, kdy boti zaplavili nástroj pro ražbu nezaměnitelných tokenů (NFT) a přemohli blockchain.

Share

Tweet

Příspěvek Solana se po velkém výpadku drží v patách krypto top 10; DOGE, DOT pochází z I-trader : Novinky ze světa burzy a obchodování