Phoenix Global (PHB) – 16. 9. 2021

Phoenix Global (PHB) se obchodoval o 1,5% výše vůči americkému dolaru během 1denního období končícího 16. září v 13:00 GMT. Jednu minci Phoenix Global lze nyní koupit za přibližně 0,0103 $ nebo 0,00000022 BTC na hlavních burzách kryptoměn. Phoenix Global má tržní kapitalizaci 37,93 milionu USD a za poslední den bylo zobchodováno PHN za přibližně 321 044,00 USD. Za posledních sedm dní se Phoenix Global vůči americkému dolaru obchoduje dolů o 6,4%.
Phoenix Global (PHB) je mince. Datum jeho vzniku bylo 16. července 2018. Celková nabídka Phoenix Global je 3 665 506 155 mincí. Oficiálním twitterovým účtem Phoenix Global je @red_pulse_china. Oficiální web Phoenix Global je www.redpulse.com/landing.
Red Pulse je čínská platforma pro sledování mediálního obsahu. Uživatelé mají přístup k novinkám týkajícím se několika sektorů, včetně financí, technologií, zdravotnictví, spotřebitelských cyklických produktů, spotřebitelských necyklických produktů a dalších událostí, ke kterým dochází v Asii. V tuto chvíli Red Pulse běží na systému s dvěma tokeny. Token PHB, který je založen na řetězci Binance, a token PHX, který je založen na NEO blockchainu.
Integrace bude zahrnovat spuštění nového tokenu BEP-2 s názvem PHB, původem z ekosystému Binance Chain, a následnou migraci tokenů NEP-5 PHX na Binance.com na tokeny BEP-2 PHB, které budou poté obchodovatelné na jak Binance.com, tak i Binance DEX, nová funkce decentralizované výměny vyvinutá na blockchainu Binance Chain. Uživatelé Binance, kteří drží PHX na Binance.com, budou automaticky převedeny jejich PHX tokeny na PHB a burza bude nadále podporovat vklad PHX i PHB a zároveň umožní výběry v PHB. Celková zásoba PHX + PHB v oběhu tokenů zůstane stejná jako dříve, což zajistí kontinuitu a transparentnost, pokud jde o cenu tokenu a tržní limit tokenu. Současně bude stávající token NEP-5 PHX nadále nativně podporován platformou Redpulse.com. Red Pulse nadále úzce spolupracuje s NEO a její průkopnickou infrastrukturou blockchainu, která Red Pulse umožnila vyvinout chytrou infrastrukturu Phoenix: Proof of Creation, Proof of Ownership, Regulatory Compliance, IP Protection, and Accountability. Prostřednictvím této infrastruktury Phoenix lze duševní vlastnictví, jako jsou poznámky z výzkumu a whiteapers, registrovat, zabezpečovat a tokenovat jako nefunkční tokeny (NFT) a přenášet mezi stranami. Jak Binance Chain pokračuje ve vývoji, Red Pulse bude vyvíjet identickou infrastrukturu i na protokolu BEP-2.
 

Sdílet

Tweet

Příspěvek Phoenix Global (PHB) – 16. 9. 2021 pochází z I-trader : Novinky ze světa burzy a obchodování