Každý sportovec by měl koupit Bitcoin

Mnoho profesionálních sportovců bitcoinům fandí, protože potřebují perspektivní myšlení, aby připravili své finance na konec kariéry.
Tento týden na podcastu „Bitcoin Bottom Line“ se C. J. Wilson setkal s Joshem Olszewiczem, vedoucím výzkumu ve Valkyrie, aby prodiskutovali makrofinancování a jeho propojení s bitcoiny.
Konverzaci zahájil Olszewicz sdílením druhů trhů, na kterých se podílel před svým představením bitcoinu. Olszewicz diskutoval o svém zájmu o technologii a decentralizaci sítě bitcoinu.
Wilson se dále podělil o použitelný příběh ze svého dětství o tom, jak ušetřil peníze na luxusní kolo. Tato zkušenost mu pomohla upevnit myšlenku úspor v jeho mladé mysli. Wilson se podělil o svůj minulý život jako profesionální hráč baseballu a hovořilo o tom, proč je mnoho profesionálních sportovců pro bitcoin. Pro mnohé to do značné míry zahrnuje perspektivní myšlení spoření do budoucna.
Poté, co na toto téma strávil nějaký čas, Wilson diskutoval o svých minulých investicích a o tom, jak v té době považoval Bitcoin za podvod. Když to Olszewicz slyšel, ptá se, co změnilo Wilsonův názor. Odpověděl: „Býčí trh, na kterém bitcoin vzlétl, byl místem, kde se můj názor změnil.“ Wilson poté, co vysvětlil svůj úvod k minci, vysvětluje své rané investiční strategie pro investování do bitcoinu.
Dával by si milníky, aby se při investování držel na uzdě, a pokud by těchto milníků dosáhl, investoval by více peněz, vytvářel by nové milníky a tak dále.
Brzy poté, co mluvili o obchodování s bitcoiny, se rozhovor stočil k negativům obchodování a k tomu, jak může být návykové, pro některé dokonce nebezpečné. Wilson se podělil o svůj osobní příběh a prohlásil: „Stane se to trochu nebezpečné, protože to smete obavy o bezpečnost a faktické informace o nedostatku.“

Share

Tweet

Příspěvek Každý sportovec by měl koupit Bitcoin pochází z I-trader : Novinky ze světa burzy a obchodování