Hodnota kryptoměny Omicron po pojmenování nejnovějšího kmenu COVID-19 vzrostla o 716 %

Omicron je název nejnovějšího a nejnebezpečnějšího kmene COVID-19. Je to také název kryptoměny, která díky této shodě okolností vyskočila o více než 700 %.
Kryptoměna vyrostla o víkendu o 716 % poté, co WHO pojmenovala nejnovější kmen
COVID-19. Omicron (OMIC), kryptoměna s malou kapitalizací začala rozdávat radost svým hodlerům kolem poledne 27. listopadu, za méně než půl hodiny vzrostla ze 70 na 187 dolarů. Odtud šla divoce nahoru a token dosáhl denního maxima 242 dolarů.
Následující den, přinesl radost lidem, kteří po tomto nárustu nakoupili. OMIC se totiž vyšplhal na místní vrchol 430 dolarů. Od tohoto okamžiku token poklesl na minimum 260 dolarů,
než došlo k dalšímu tlaku na současných 516 dolarů, běhěm kterého zaznamenal 29. listopadu ATH 711 dolarů. To je dobré pro kryptoměnu, která sdílí jméno s šestou nejsmrtelnější pandemií.
Projekty související s Covidem nejsou ve světě kryptoměn nové
Jasným příkladem je projekt COVIDPunks, kryptopunkový spinoff s tématikou COVID,
který posunul objem o 1800 ETH. Nadšenci přezdívali NFT jako COVID Alien.
Dokud bude příležitost k výdělku, spekulanti nebudou váhat investovat, i když nejde o ten nejpříjemnější projekt na světě. Pokud máte zájem o koupi nějakého Omicronu, jedinou možností je prozatím jen DEX Sushiswap. Neexistuje žádná centralizovaná burza, která tuto kryptoměnu podporuje.

Sdílet

Tweet

Příspěvek Hodnota kryptoměny Omicron po pojmenování nejnovějšího kmenu COVID-19 vzrostla o 716 % pochází z I-trader : Novinky ze světa burzy a obchodování