Dlouhodobí držitelé a bitcoinové velryby pokračují v akumulaci Bitcoinů

Kryptotrh zaznamenal nejprudší pokles od července minulé roku, ceny digitálních aktiv poklesly o šokujících 52 % Vše ale naznačuje tomu, že tento pokles s dlouhodobými investory nehnuly a bitcoinové velryby pokračují v akumulaci.
V případě BTC se počet hodlerů zvyšuje bez ohledu na volatilitu cen, této metrice se dařilo při nedávné korekci a  během prudkému krachu na krypto trzích v březnu 2020. I přes to, že cena Bitcoinu od listopadu klesla, počet hodlerů roste. Jen za leden počet hodlerů narostl o 3,02 %.
Indikátor transakčních výstupů měří objem vytvořených transakcí a dělí je na základě časových rámců. Tímto způsobem UTXO Age Indicator segmentuje počet tokenů (v případě Bitcoinu počet BTC) na základě doby, která se od jejich poslední změny přesunula z jedné adresy na adresu druhou.
V poslední době se množství nabídky  BTC v oběhu, která nebyla přesunuta alespoň rok, blíží k 
60 %. To je více, než jsme zaznamenali v souvislosti s krachem v březnu 2020.
Zatímco velká část menších obchodníků během krachu v březnu 2020 propadla panice, velcí investoři nashromáždily do října 2020 přibližně 1 milion bitcoinů.
Na začátku minulého roku velké adresy prodaly menší část svých držeb a momentálně začali znovu akumulovat, protože cena Bitcoinu začala v listopadu klesat. Jen za měsíc tyto adresy zvýšily své držby BTC o 4,55 %. Tito držitelé zvýšili své držby o 1 000 až 10 000 bitcoinů.

Share

Tweet

Příspěvek Dlouhodobí držitelé a bitcoinové velryby pokračují v akumulaci Bitcoinů pochází z I-trader : Novinky ze světa burzy a obchodování